Building Depot Suriname geeft terug aan gemeenschap

In verband met het 5-jarig bestaan vandaag heeft Building Depot Suriname gisteren 7 instanties blij gemaakt met een donatie van geldbedragen en spullen, waaronder stoelen, een freezer, schoolpakketten en voedingsmiddelen. Het gaat om de Stichting Mijn Zorg, Stichting Wang Okasi, Zacheus Kerk, Huize Ashram, Wanica Ziekenhuis, OS Drambrandersgracht, Kleuterschool ADJ Wijdenbosch en de Wit Santi Scholengemeenschap. Hiermee wordt dankgezegd voor de getoonde ondersteuning en vertrouwen in het bedrijf gedurende de afgelopen jaren. Alle gevraagde producten zijn uitsluitend bij lokale bedrijven afgenomen om zo ook de Surinaamse ondernemers te ondersteunen. Los van de instanties zijn er ook basispakketten geregeld voor een aantal buurtbewoners. (tekst: FR – foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!