Binnenlanden voorzien van stroom is niet onmogelijk

Een EBS insider vertelt dat er oplossingsmodellen klaar liggen om meer dan 50.000 inwoners in de verre binnenlanden en afgelegen gebieden van elektriciteit te voorzien. Mensen zitten zonder stroom en hebben geen vooruitzichten wanneer ze ooit over elektriciteit zullen beschikken.

De deskundige vertelt plannen klaar te hebben om 120 dorpen te kunnen voorzien van stroom, zodat dit vraagstuk wordt opgelost. “Het moet kunnen dat men 1 maal 24 uur stroom heeft en deze nieuwe regering heeft deze plannen, zodat al de mensen langs de Oost-Westverbinding (Albina Paramaribo) stroom hebben. Velen binnen de EBS weten hoe het werk gedaan moet worden maar het vertrouwen ontbreekt, omdat niet altijd de juiste mensen de kans krijgen om door te groeien. Het is de afgelopen 10 jaren goed misgegaan binnen het bedrijf”, vertelt de deskundige.

RB

error: Kopiëren mag niet!