Terugblik foto Suri All Stars

De Surinaamse zanger Tjatjie, Tjark Bel,  had op social media een terugblik foto gedeeld van Suri All Stars. Dagblad Suriname sprak daarover met de zanger. ‘Suri All Stars bestaat nu zeker al 10 jaar. De groep is ontstaan tijdens een tour naar Nederland. Het was de eerste tour voor The Mighty youth. Los van The Mighty youth kwamen de artiesten  Enver, Kwasi en Badderman erbij. Omdat de andere groep geen naam had, werd het Suri All Stars. Bij terugkeer naar Suriname zijn de artiesten Danitsia Sahadewsing, Denvelo erbij gehaald. We bestaan nog maar daarnaast heeft een ieder een solo carrière. De terugblik foto op social media is het moment van Parbo night, voor hun optreden. Mijn boodschap naar de gemeenschap toe is, let goed op jezelf, wees creatief, gebruik je creativiteit goed. Voor de rest is het gewoon jezelf blijven’ aldus Tjatjie.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!