Districtscommissariaat Coronie krijgt 2 bussen voor transport lokale studenten

Het districtscommissariaat van Coronie heeft onlangs 2 bussen van het ministerie van Openbare Werken (OW) in ontvangst genomen. De formele overhandiging van twee bussen aan districtscommissaris Maikel Winter werd gedaan door de minister van OW, Riad Nurmohamed. De bussen zullen ingezet worden voor de lokale bewoners, bij deze voor het vervoeren van schoolkinderen. Bij dit project heeft Bureau Eenheid van het kabinet van de president een bijdrage geleverd.

Minister Nurmohamed gaf eerder aan Dagblad Suriname te kennen dat door de vorige regering 50 Mitsubishi-bussen aangeschaft zijn. Een deel van de bussen werd zonder het nodige papierwerk verdeeld. De bussen zijn vorige maand teruggehaald voor herregistratie en het opmaken van een overeenkomst of contract. Bij de overhandiging in Coronie werd een contract van een jaar getekend. De bussen moeten goed ingezet worden en tussentijds zullen er ook evaluaties plaatsvinden. Minister Nurmohamed gaf via social media te kennen dat eigendommen van OW en de staat niet verdeeld zullen worden onder vrienden en familie. De diensten en middelen moet ten goede komen voor elke Surinamer, waar dan ook in ons land, aldus de bewindsman.

error: Kopiëren mag niet!