Song ‘Bari Dukh Dina’ van D-Wack

De nieuwste song ‘Bari Dukh Dina’ is recent uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende van D-Wack. Het is een Urban Chutney productie geworden. De songteksten zijn geschreven door Avinash Changoer & D-Wack. Het muzikale gedeelte en videoclip is gedaan door Sunny-R. Er is gewerkt aan dit nummer in Sr Studios. D-Wack is inmiddels al 12 jaar lid van de Nederlandse muziekgroep XQLUSIV. Deze band is zowel in Nederland als in Suriname enorm bekend mede door “The King off Hindi Pop: Oemar Wagid Hoessein. De zanger heeft met deze groep, ongeveer op 40 band/studio cd’s mogen zingen. Tal van keren is hij naar Suriname afgereisd voor shows. ‘Bari Dukh Dina’. De zin Bari Dukh Dina is oorspronkelijk herkenbaar van een bekende baithak gana song. De artiesten hebben het zich eigen gemaakt middels de songteksten. Het nummer is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Het is te bekijken op You Tube, sociale media. Ook te zien via RBN CH 5.1.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!