Man (24) aangehouden die cocaïne trachtte te verzenden in twee postpakketten

De 23-jarige K.M. is woensdag 14 oktober door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade aangehouden. De man had op dinsdag 18 en vrijdag 21 augustus twee postpakketten ter verzending naar Nederland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, zondag 25 oktober.

Tijdens een controle door de Douane recherche werd respectievelijk 350 milliliter en 103 gram cocaïne aangetroffen in de postpakketten.

De zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Rechercheurs wisten het woonadres van K.M. in het district Wanica te achterhalen, waarna hij ter voorgeleiding werd aangehouden. 

De man verklaarde tegenover de politie dat hij de pakketten had gepost voor een zekere Roy en dat hij per keer 100 euro kreeg. Roy is nog niet achterhaald.

De postverzender is na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: