Werknemer steelt paar sportschoenen van SRD 1.600 en verkoopt ze voor SRD 75

Een vrouw, die in het politieressort Flora woonachtig is, heeft op 11 oktober aangifte gedaan van diefstal van een paar sportschoenen ter waarde van SRD 1.600. Dit meldt het Korps Politie Suriname vandaag, vrijdag 23 oktober.

De vrouw verklaard tegenover de politie, dat zij sterk het vermoeden had dat de schoenen waren weggenomen door haar arbeider, de 35-jarige A.V., die eerder een mobiele telefoon van haar gestolen had. Voor die diefstal had zij echter geen aangifte gedaan.

De man werd opgespoord en dezelfde dag nog aangehouden. Hij geeft toe dat hij de sportschoenen gestolen heeft en dat hij die voor SRD.75 verkocht heeft. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is A.V. in verzekering gesteld door de politie. De heler, ofwel de koper van de sportschoenen, wordt nog gezocht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: