Voetganger (41) overlijdt aan gevolgen aanrijding

De 41-jarige Shengren Zaang is woensdag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan de gevolgen van een aanrijding. Hij werd vrijdagmorgen 16 oktober, omstreeks kwart over acht, lopend op de Cornelis Jongbawstraat aangereden door een personenauto. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdag.

Zaang werd met zwaar lichamelijk letsel op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar. In een ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vervolgens werd hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij woensdag overleed.

Volgens verklaring van de automobilist zag hij de voetganger plotseling op de rijweg waardoor hij de aanrijding niet kon voorkomen. Hangende het onderzoek werd zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. 

Het dossier in deze zaak zal voor verdere afhandeling opgestuurd worden naar het Openbaar Ministerie. Het lichaam van Shengren Zaang is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: