Kumar Sanu positief getest op COVID-19

De legendarische zanger Kumar Sanu, ook bekend als Kedarnath Bhattacharaya, is positief getest op COVID -19. Kumar Sanu heeft in het jaar 2017 een show gegeven in Suriname. De zanger zou op 14 oktober naar Los Angeles vertrekken om zijn familie te ontmoeten. In een recent gesprek met Bombay Times vertelde de zanger die tijdens de lockdown consequent door had gewerkt, dat hij na een lange periode van negen maanden naar Los Angeles zou reizen om bij zijn gezin te zijn. ‘Ik wacht al een hele tijd met spanning om bij mijn vrouw Saloni, dochter Shannon en Annabel te zijn en nu zal ik eindelijk mijn verjaardag, 20 oktober, bij hen doorbrengen’, had hij gezegd. De zanger had ook gezegd dat hij weer aan het werk zou zijn in Mumbai, nadat hij begin december de verjaardag van zijn vrouw had gevierd. Nu heeft hij zijn langverwachte bezoek echter moeten annuleren nadat hij positief is getest op COVID-19. Bronnen zeggen dat het BMC de etage waarin hij verblijft heeft verzegeld als verplichte voorzorgsmaatregel. Zijn vrouw Saloni in LA zei tegen Bombay Times: “Hij komt op 8 november naar de VS als hij zich dan goed voelt. Op dit moment is hij in verplichte quarantaine. Hij verlangde er al negen maanden naar om ons te ontmoeten. Ze voegde eraan toe: “Als hij later niet kan reizen, zal zijn familie naar Mumbai komen om alle aanstaande festivals met hem te vieren …” “Durga Puja is een van de belangrijkste en grootste festivals voor ons Bengalen. In LA wordt ook puja gehouden, hoewel ik dit jaar niet weet hoe de situatie zal zijn. Samen met mijn vrouw en twee dochters, gaan we allemaal naar de Puja die wordt gehouden in de buurt van de plaats waar ik woon in LA. Ik kijk uit naar een fantastische quality time met mijn dochters en mijn vrouw Saloni na negen lange maanden ”.

error: Kopiëren mag niet!