Kangana Ranaut start training voor ‘Tejas’

Kangana Ranaut is begonnen met de training voor haar aankomende actiefilms en gaf een glimp van haar training via sociale media. Van indrukwekkende trappen en stoten tot het uitvoeren van perfecte salto’s – Kangana is overgeschakeld naar de actiemodus. Ze verblijft momenteel in haar geboorteplaats in Manali en traint daar in de nabijheid van een schilderachtig landschap.

Kangana had onder haar trainingsvideo geschreven: “Ik ben begonnen met actietraining voor mijn aankomende actiefilms #Tejas en #Dhakaad. Ik speel respectievelijk een Fauji en een spion in deze films.” Kangana beweerde verder de Hindi-filmindustrie zijn allereerste actieheldin te hebben gegeven en voegde eraan toe: “Bollywood ki thali heeft me misschien veel opgeleverd, maar na het succes van Manikarnika heb ik ook Bollywood zijn allereerste legitieme actieheldin gegeven.”

Kangana vervult de rol van een Indiase luchtmachtpiloot in ‘Tejas’, een film geregisseerd door Sarvesh Mewara. De opnames van deze film beginnen naar verluidt vanaf december. Voor ‘Dhakaad’ en ‘Tejas’, zal Kangana in de titelrol in ‘Thalaivi’ te zien zijn. Die film is geregisseerd door AL Vijay en is een ​​biopic over de politica Jayalalithaa die later actrice is geworden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: