Desinfectans worden veel gebruikt

Desinfecterende middelen worden vaak gebruikt door burgers, nu vooral om beschermd te blijven tegen het Covid-19 virus. “Overal waar je gaat, zie je ze en uiteindelijk moet je ook een bij je hebben.” Enkele burgers geven tijdens een gesprek aan dat zij de vloeibare vorm het best vinden. Volgens Vanessa, een kleine ondernemer, is de vloeibare vorm handig. Zij merkt op dat het ook handig is voor kinderen. “Mijn kinderen hebben zowel vloeibaar als gel, maar de vloeibare gaat sneller op. Mijn jongste dochter vindt dat de gel niet zo een lekker gevoel in haar handen geeft. Het gaat uiteindelijk erom dat het gebruikt moet worden, maar bij kinderen gaat het heel anders”, benadrukt zij. “De vloeibare vervliegt nadat het zijn werk heeft gedaan, maar gel laat een plakkerig gevoel achter. Dat is als je het ook te vaak gebruikt, maar de prijzen van de producten zijn wel te redden”, benadrukt zij.

Een flesje desinfecterende gel van 29 ml is al te krijgen voor SRD 3 tot 5, een fles van 80 ml kost tussen SRD 15 en 20 en van 100 ml kost tussen SRD 20 en SRD 30. “De kleine flesjes worden volgens de ondernemer het meest gekocht door klanten. De vloeibare vorm van desinfectans wordt het meest in het groot gekocht. Men kan 100 ml al tussen SRD 20 en 25 vinden, 250 ml tussen SRD 30 en 35 en 4 liter tussen SRD 185 en SRD 210. De prijzen zijn overal verschillend, maar het belangrijkste is dat het nodig is om te allen tijde of na elke handeling te gebruiken”, benadrukt Vanessa.

TM

error: Kopiëren mag niet!