Dalende trend zet zich voort: 3 nieuwe Covid-19 besmettingen – Aantal personen in quarantaine fors gedaald

De daling van het aantal dagelijkse Covid-19 besmettingen zet zich voort. Het aantal nieuwe Covid-19 besmettingen bedraagt maandag 3 volgens de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn 101 testen uitgevoerd. 

Vijftien personen zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 66. 185 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er zondag nog 540. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5, en 23 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

41 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.133.

error: Kopiëren mag niet!