Acht mannen opgepakt verdacht roofoverval op juwelierszaak

Een gemengd team van het Regio Bijstand Team Paramaribo, de afdeling Kapitale Delicten en het Arrestatie Team van het Korps Politie Suriname heeft tussen maandag 12- tot en met zaterdag 17 oktober acht verdachten aangehouden voor onder andere deelname aan een criminele organisatie, diefstal met geweld en medeplichtigheid aan diefstal met geweld, zo bericht het Korps Politie Suriname zondag. 

De acht verdachten zijn C.W. (53), R.M.(21), E.S. (20), R.D.(45), M. de J. (30), J.K.(34), C.O. (36) en D.P.(34). 

Vier mannen hebben zondag 4 oktober een roofoverval gepleegd op een  juwelierszaak nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij namen een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weg, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De mannen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

Het voertuig waarmee de daders vluchtten is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden. 

De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!