Vicepresident Brunswijk: ‘De regering werkt met man en macht om Suriname te krijgen waar het moet zijn’

De regering-Santokhi is menens het land naar grotere hoogtes te brengen. Die garantie gaf vicepresident Ronnie Brunswijk tijdens het bezoek vrijdag van een regeringsdelegatie aan het district Wanica, zo bericht de Communicatie Dienst Suriname.

‘De regering zal met man en macht werken om Suriname te krijgen waar het moet zijn’, aldus de vicepresident. Refererend naar de mogelijkheden en potenties van Wanica, zei Brunswijk er zeker van te zijn dat de regering het district op basis hiervan tot ontwikkeling kan brengen.

Hij vroeg echter wat geduld. Vooral, omdat het tijd vergt om zaken te inventariseren en weer op spoor te brengen nadat de vorige regering bij de verkiezingen door het volk is afgezet. 

De vicepresident realiseert zich, dat het volk haast heeft en actie wil zien. Die actie gaat volgens hem ook komen. ‘Maar, we moeten alles eerst inventariseren, kijken waar zaken fout zijn gegaan en belangrijk is wat we hebben overgenomen.’ Hij benadrukte, dat zaken evalueren inderdaad tijd vergt, maar dat  regering niet aan de slag kan als zij niet weet waar ze moet beginnen. ‘We vragen daarom geduld, het gaat goed komen, we gaan Suriname weer tot ontwikkeling brengen.’

Hij zei ook, dat de regering grote plannen heeft met het land. Het gaat om twee districtskinderen die leidinggeven aan het land, twee districtskinderen die volgens Brunswijk weten wat armoede is en wat het is om te overleven met weinig inkomen. Hij benadrukte dat president Chandrikapersad Santokhi een batterij aan deskundigen tot zijn beschikking heeft en het staatshoofd zal met zijn team ervoor zorgen dat er binnen korte termijn wat verlichting komt. 

Hij sprak over president Santokhi als een staatshoofd die zich houdt aan zijn beloften en daarop staat. Dat is dan ook de reden dat hij met zijn regeerteam de districten aandoet, zoals beloofd was na de verkiezingsoverwinning.

error: Kopiëren mag niet!