Plein over directeursfunctie first lady

Het DNA-lid Ivanildo Plein, die namens de NPS zitting heeft in De Nationale Assemblée, zegt zich te scharen achter de mening vanuit de samenleving ten aanzien van de keus voor de first lady als directeur van het kabinet van de president. “We moeten er ook rekening mee houden dat een persoon niet zoveel functies kan bekleden, want dat gaat weer ten koste van de kwaliteit en van de persoon.” Plein ziet eerder dat de first lady ondersteuning geeft aan sociaal en het werk van de president. De parlementariër vertelt dat de first lady een deskundig persoon is met goede kwaliteiten. “Maar het moet niet zo zijn dat een persoon 4 of 5 functies bekleedt. Want van de parlementariërs wordt gevraagd dat wij 1 functie bekleden.” Plein noemt tot slot ook de vele academici met een bul, die geen werk hebben.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: