Justitieminister Kenneth Amoksi Covid-19 positief

Justitieminister Kenneth Amoksi blijkt ook positief te zijn getest op Covid-19. Hij was donderdag in de openbare  vergadering in De Nationale Assemblee en zat naast president Chandrikapersad Santokhi. Het was NDP-fractieleider Rabin Parmessar die om een schorsing vroeg nadat hij te weten kwam dat Amoksi Covid-19 positief is. Nadat de vergadering weer werd hervat, deelde de president mee dat de bewindsman positief is bevonden. Volgens het staatshoofd gaat het om een misverstand dat nagetrokken wordt. Eerder op de dag deed DNA-voorzitter Marinus Bee de mededeling dat al de aanwezige ministers in de vergaderzaal Covid-19 negatief waren. Parmessar zei dat de minister onverantwoord bezig is, omdat hij had moeten wachten totdat het resultaat van de test bekend was. Volgens hem heeft de minister met zijn gedrag zoveel anderen in gevaar gebracht.

FR

error: Kopiëren mag niet!