Dion Malone en Roland Alberg speelgerechtigd voor Natio

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft nog twee diasporavoetballers binnen. Dion Malone (NAC) en Roland Alberg (Roda JC) zijn vanaf heden gerechtigd om voor Suriname uit te komen. Dion Malone is 31 jaar en werd geboren in Suriname. Roland Alberg werd geboren in Nederland en is 30 jaar oud. Deze twee ervaren spelers kunnen volgend jaar uitkomen in de Gold Cup. Op dit toernooi komt Suriname uit tegen Costa Rica en Jamaica. Daarnaast komt er nog een land bij, dat play-off moet spelen. Er staan nog een aantal diasporaspelers op de lijst van wie paspoorten nog in orde gemaakt moeten worden. Deze zijn Kelvin Leerdam, die eerder al mee heeft getraind, Ryan Donk, Diego Biseswar, Miquel Nelom, Mitchell Donald, Florian Jozefzoon, Myenty Abena en Warner Hahn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: