Algemene Bond Personeel Academisch Ziekenhuis informeert leden over bespreking met directie

De Algemene Bond Personeel Academisch Ziekenhuis (Abplaz) heeft woensdag een onderhoud gehad met de directie van het ziekenhuis. Bondsvoorzitter Lloyd Pool laat weten dat hij de inhoud dit gesprek vandaag met de leden bespreekt. De bondsvoorzitter bevestigt dat de aangevoerde zaken door de leden zijn besproken. De achterstallige betalingen aan het verplegend personeel, de uitbetaling voor de extra twaalfurige diensten in de strijd tegen het Coronavirus, de tekorten aan beschermingsmiddelen en andere nijpende zaken stonden op de agenda. Na een staking door de personeelsleden nam de bond deze over, waarna het gesprek met de directie van AZ volgde. Er gold een ultimatum tot uiterlijk vrijdag.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: