Verdachte van diefstal rijdt in gestolen auto naar politiebureau Richelieu

Agenten hebben maandag 5 oktober de 43-jarige Maurits in verzekering gesteld voor een woninginbraak. De man heeft niet alleen goederen uit het huis weggenomen, maar ook de auto van de bewoner gestolen, aldus het Korps Politie Suriname dinsdag 13 oktober.

Het slachtoffer deed aangifte in het politiebureau Richelieu. Het onderzoek werd overgedragen aan de afdeling Recherche van Regio Oost. Op een gegeven moment kwam Maurits in beeld als verdachte. Hij is een ex-werknemer van de benadeelde.

Maurits kon worden aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij was namelijk in de gestolen auto naar het bureau gereden. De politie van het bureau Flora droeg Maurits en de gestolen auto vervolgens over aan de collega’s van de afdeling Recherche Regio Oost. 

Maurits beweert, dat hij het gestolen voertuig ergens onbeheerd heeft aangetroffen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld. 

De spullen die uit het huis zijn gestolen zijn nog niet teruggevonden. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: