Particuliere bushouders zeggen vertrouwen op in TCT-minister Jubithana

Voor de particuliere bushouders is de masker van de VHP-Abop regering in amper 3 maanden gevallen. Bushouders geven aan Dagblad Suriname aan dat zij het vertrouwen in de TCT-minister Albert Jubithana opzeggen. “Er is geen verschil in beleid van de vorige en huidige minister. Er wordt ook door deze regering niets gedaan voor de bussector”, luidt één der kreten. De bushouders weten exact waarom de “Wo Set’ing”-regering niet geïnteresseerd is in de bussector. “Alles draait om vriendjespolitiek! Laten ze iemand uit hun familie en vriendenkring in deze sector plaatsen, dan zal je zelf zien hoe het zaakje gaat rollen. Deze regering is geen haar beter dan de vorige. Ze denken altijd alleen aan zichzelf.”

De bushouders zijn van mening dat Jubithana willens en wetens heeft meegewerkt aan een achterhaald bustarief, terwijl de regering duidelijke plannen had om de benzineprijs boven de SRD 10 uit te laten stijgen. Er zijn bovendien heel wat problemen binnen de bussector, waarvan TCT geen kundigheid toont om die op te lossen. De bushouders zijn zeer teleurgesteld in Jubithana en de rest van de regering vanwege de beloftes die steeds gedaan worden, waarvan uiteindelijk niets terecht komt. “De bussen mochten zeker 6 maanden niet rijden vanwege het Covid-gevaar. De president zelf houdt zich niet aan de Covid-regels. Dat zegt al genoeg over de bezorgdheid van deze regering”, aldus de bushouders.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: