President Covid-negatief, delen regeringsdelegatie in zelfquarantaine

Alven Roosveld, coördinator van de Communicatie Dienst Suriname, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat delen van de regeringsdelegatie die afgelopen tijd in nauw contact waren met minister Diana Pokie, reeds in zelfquarantaine zijn. Om welke ministers het specifiek gaat, werd niet aangegeven. Roosveld geeft aan de president Covid-negatief is getest.

Minister Pokie Covid-19 positief

Minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer is onlangs positief getest op Covid-19. Zij is volgens lokale media opgenomen in een ziekenhuis, maar maakt het goed. Ook de directeur van het ministerie is opgenomen in een andere instelling. In het afgelopen weekend was minister Diana Pokie samen met vele collega-ministers, de vp en het staatshoofd onderdeel van een presidentiële delegatie naar Pusugrunu. Onderdeel van die delegatie was onder andere DNA-voorzitter Marinus Bee en de ministers van Regionale Ontwikkeling & Sport, Natuurlijke Hulpbronnen, Justitie & Politie, Defensie, Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken,

Landbouw, Veeteelt en Visserij en Binnenlandse Zaken. Daarnaast waren er veel veiligheidseenheden aanwezig. Tijdens de krutu in Pusugrunu waren er ook veel lokale bewoners aanwezig.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: