Stichting SEWINTSUR overhandigt 4200 mondkapjes aan First Lady mevr. Melissa Santokhi – Seenacherry

Het bestuur van Stichting SEWINTSUR heeft op vrijdag 9 oktober 2020 op het kabinet van de president van de Republiek Suriname 4200 mondkapjes overhandigd aan de First Lady, mevr. Melissa Santokhi – Seenacherry. Deze mondkapjes zijn door mede inspanning van de in Suriname gevestigde Ambassade van India gedoneerd geworden door Sewa International USA – Atlanta, een zusterorganisatie van Stichting SEWINTSUR. Door deze overhandiging beoogt de Stichting ook haar steentje bij te dragen aan de beheersing van de COVID – 19 pandemie in Suriname.

Wij wensen dat de mondkapjes terecht komen bij de Centrale Overheid en nadien gedistribueerd worden naar de juiste instanties die het goed kunnen gebruiken, benadrukt de voorzitter van de stichting dhr. Ashwien Charoe. De boodschap van de Stichting aan de totale Surinaamse samenleving luidt als volgt: Blijf je mondkapje ophebben; het coronavirus staat op de loer.

error: Kopiëren mag niet!