Nickerie heeft ambulanceboot

Het rijstdistrict Nickerie heeft een ambulanceboot ontvangen uit handen van president Chandrikapersad Santokhi. De overdracht vond plaats op zondag 4 oktober 2020 in aanwezigheid van enkele ministers en het stichtingsbestuur van het Mungra Medisch Centrum. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft er werk van gemaakt om de ambulanceboot in Nickerie te krijgen, zodat de president deze tijdens zijn bezoek aan het district kon overhandigen.

Ramadhin gaf te kennen dat in deze periode van Covid-19 het vaartuig heel goed ingezet kan worden. Vooral het gebied Apoera, waar momenteel een uitbraak is van Covid-19, zal makkelijker bereikbaar zijn. President Santokhi toonde zich zeer ingenomen met de ambulanceboot. Hij kijkt met volle moed uit naar de inzet hiervan en overhandigde de nodige documenten aan het stichtingsbestuur van het Mungra Medisch Centrum (MMC), dat het beheer zal hebben over deze boot. Het staatshoofd riep het stichtingsbestuur op om heel zuinig om te gaan met de geste. Districtscommissaris Senrita Gobardan van Nickerie kreeg de taak om een naam te bedenken voor de ambulanceboot.

error: Kopiëren mag niet!