14 Nieuwe Covid-19 besmettingen en 15 patiënten genezen

Het aantal nieuwe Covid-19 besmettingen bedraagt woensdag 14, volgens de woensdagavond bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn 118 testen uitgevoerd. Vijftien personen zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 92.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 3, en 25 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

In quarantaine bevinden zich aldus de Covid-19 website 154 geteste personen, terwijl 57 positief geteste personen zich in isolatie bevinden.

Het aantal dagelijkse besmettingen schommelt al enige tijd tussen de 10-25 personen. Er is nog geen sprake van enige toename. Dat kon worden verwacht, nu de particuliere lijnbussen al sinds 24 september rijden en geconstateerd is dat veel bussen vol passagiers zijn en dat die naast elkaar zitten. Maar, die volle bussen lijken vooralsnog niet te leiden tot een stijging van het aantal besmettingen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: