Aanmeersteiger Veerplein Meerzorg opgeleverd

De aanmeersteiger te Veerplein Meerzorg is maandag opgeleverd. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken heeft de opening verricht. De districtscommissaris van Commewijne, Mohamedsafiek Radjab, is vorige week samen met de ondernemers van Commewijne gestart met het repareren van de steiger, die was aangevaren door een vissersboot. De minister is blij met de ondersteuning van de ondernemers en benadrukt dat in deze economische crisis het belangrijk is om samen te werken. “Ik ben blij dat de districtscommissaris het heeft klaargespeeld om het project uit voeren”, aldus de minister. Hij vindt dat een groot deel van de infrastructurele projecten via districtscommissariaten kunnen gaan. “De diensten moeten zoveel als mogelijk gedecentraliseerd worden”, aldus de bewindsman. Dc Radjab is dankbaar dat de ondernemers het project hebben ondersteund. Zij zijn ingekomen met materiaal, terwijl het ministerie van Regionale Ontwikkeling is ingekomen met mankracht. De dc is teleurgesteld dat het project niet volledig is ondersteund door de boothouders van Meerzorg, die dagelijks gebruikmaken van de steiger. “Net enkele van de boothouders hebben ons elke dag bijgestaan, maar het grootste deel heb ik niet gezien, terwijl het om hun eigen belang gaat”, aldus Radjab.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!