Brug Middenstandspolder Nickerie hersteld

VHP- parlementariër Niesha Jhakry heeft samen met ondernemer Harley Pahlad, eigenaar van het rijstbedrijf Sunrice, ervoor gezorgd dat de brug van Middenstandpolder tussen Henar en Wageningen volledig is hersteld. Tijdens het bezoek van president Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hebben rijstboeren van Henar gevraagd voor herstel van de brug, omdat de oogsttijd nadert. Jhakry bracht samen met de districtsraadsleden Phagu Laldjiet en Arwin Nibar een bezoek aan het gebied en besloot na oriëntatie op zoek te gaan naar een donateur. Pahlad was bereid om een bijdrage te leveren aan de renovatie van de brug. Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij is ingekomen met mankracht. ‘De brug is uiteindelijk hersteld. Nu kunnen de landbouwers ongestoord doorgaan met hun werk, zonder dat ze extra moeten uitgeven”, aldus Jhakry.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: