Oplossing voor acuut huisvestingsprobleem OM aangeboden

Tijdens de opening van het zittingsjaar van het Hof van Justitie op vrijdag 2 oktober is door de pg aangegeven dat o.a. een tekort aan werkruimte met toebehoren voor de vervolgingsfunctionarissen een groot probleem vormt voor het effectief kunnen uitvoeren van de werkzaamheden door het OM. Er is een simpele en kant en klare oplossing: de polikliniek van de RGD aan de Limesgracht acuut omzetten in een dependance van het OM. Dit ligt ook al aan de Limesgracht, waar het kantoor van het OM reeds gevestigd is. Voor de polikliniek wordt snel een andere ruimte georganiseerd. Het is bedroevend dat een kapitaalgebouw van ongeveer US 1.3 miljoen ligt te vergaan, terwijl bijvoorbeeld het OM daar uitstekend gebruik van kan maken. Als gewezen voorzitter van het bestuur van de RGD weet ik waar ik over praat. Mogelijk kunnen daar wel 50 tot 100 werkplekken gecreëerd worden. Uiteraard ben ik bereid indien nodig, pro Deo, mijn bijdrage te leveren.

Drs. Rab M.A. William

(huisarts)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: