Minister Amoksi neemt nummer 105 in gebruik

Nummer voor meldingen van overtredingen Covid-19 maatregelen

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft maandagochtend officieel het startsein gegeven voor de ingebruikname van het verkorte telefoonnummer 105. Dit nummer is speciaal bestemd om meldingen door te geven van overtredingen van de Covid-19 maatregelen, zo bericht het Korps Politie Suriname. 

De minister heeft ook de ruimte waarin het Quick Response Team-Covid 19 Paramaribo Noord-Oost gehuisvest is, officieel in gebruik laten nemen. 

Het QRT-Covid 19 Paramaribo Noord-Oost is ondergebracht in het districtscommissariaat Paramaribo Zuid-Oost en bestaat uit ambtenaren van politie, leden van het Surinaams Nationaal Leger, ambtenaren van de Bestuursdienst en ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: