Saira Banu over het handelen van de overheid van Pakistan

De provinciale overheid in het Pakistaanse Khyber-Pakhtunkhwa heeft besloten om het voorouderlijke huis van veteraan acteur Dilip Kumar te kopen, zodat ze het historische gebouw kunnen behouden. Kumar’s vrouw en voormalig actrice Saira Banu is blij met dit besluit.

Tijdens een gesprek met ET Times, zei Banu : “Ik wens de provinciale regering succes in haar inspanningen en hoop oprecht dat deze keer de droom uitkomt. Het is zo vaak besproken in het verleden, en ik heb  de vasthoudendheid gewaardeerd waarmee de regering de missie nastreefde om van het huis een museum te maken voor het publiek.”

Dilip Kumar’s voorouderlijke eigendom, dat momenteel in een vervallen toestand verkeert, is in de huidige Khyber-Pakhtunkhwa regio. Het huis is meer dan 100 jaar oud, en de Pakistaanse regering wil het opknappen en er een museum van maken voor bioscoopliefhebbers.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: