Gajadien: “Adhin is laatste persoon die zou moeten praten over trieste ontwikkelingen”

“Ashwin Adhin is de laatste persoon die zou moeten praten over trieste ontwikkelingen voor de samenleving. Het was de regering waarvan hij vicepresident was tussen 2010 en 2015 die steeds haar financiering heeft gedaan middels leningen. Hierdoor is het eigenlijk door zijn toedoen dat de samenleving verder het dal is ingeduwd”, zegt coalitiefractieleider en VHP-ondervoorzitter Asiskumar Gajadien aan Dagblad Suriname. Ashwin Adhin, NDP-parlementariër en ex-vicepresident, zei dinsdag na de jaarrede van president Chandrikapersad Santokhi dat hij het triest vind dat het staatshoofd de recente devaluatie van de SRD met ruim 100% verdedigd heeft door te stellen dat dit gedaan is om zekerheid en rust te geven aan het bedrijfsleven en de banken. Volgens de NDP’er kan dit argument niet verkocht worden aan het volk dat nu verarmt en crepeert, omdat die koers nu tweemaal is. Gajadien vindt dat Adhin de hand in eigen boezem moet steken en de waarheid moet vertellen over de echte reden waarom het volk nu verarmt en crepeert. “Willen wij dus hieruit komen, zal het enige tijd nemen en zullen de huidige maatregelen getroffen moeten worden. Het mooie ervan is dat er toch vertrouwen is vanuit de samenleving en daarbuiten. We weten ook dat die opofferingen zullen leiden tot positieve resultaten voor dezelfde samenleving”, aldus Gajadien.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: