Eerste Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland

De Eerste Virtuele Handelsmissie in Suriname, wordt georganiseerd door CLIP Training & Consultancy NV in samenwerking met Beeworks. Deze unieke gebeurtenis zal op 19 november 2020 plaatsvinden.

Waarom deze Virtuele Handelsmissie?

De relatie tussen Suriname en Nederland is weer sterk aan het opbloeien. De nieuwe regering van Suriname geeft goede betrekkingen met Nederland, prioriteit op haar agenda. Dat is niet onterecht, want bijna een half miljoen Surinamers wonen in Nederland. De historische band tussen deze 2 landen is onbetwistbaar sterk en het belang hiervan voor Suriname en Nederland is reeds decennia bewezen.

Handelsmissies naar Nederland visa versa, zijn door de jaren niet onbekend, maar vanwege de nu heersende wereld pandemie, haast onmogelijk. Door middel van deze Eerste Virtuele Handelsmissie brengen wij geïnteresseerde Nederlandse en Surinaamse ondernemers met elkaar online in contact via speeches, lezingen, workshops en een uniek matching systeem.

Het doel:

Het doel van deze missie is om concreet het zakelijk netwerk tussen beide landen uit te breiden en daadwerkelijk tot zakendoen te komen. Deelname hieraan verhoogd de kansen op succesvol internationaal netwerken. Deze Eerste Virtuele Handelsmissie is eigenlijk de voorloper op een fysieke missie die zal plaatsvinden in Maart 2021 wanneer er hopelijk weer gereisd kan worden. Tot dan, worden de banden warm gehouden middels virtuele follow ups.

Voor wie is de Eerste Virtuele Handelsmissie bestemd?

De Virtuele Handelsmissie is bedoeld voor elke ondernemer in Suriname en Nederland die gevoel heeft voor innovatie en geloofd dat vanwege de virtuele technologie, er geen obstakels meer zijn, om met de rest van de wereld zaken te doen. Suriname heeft veel te bieden: Grondstoffen, landbouw, overslag (vracht transit), productie, uniek Eco-toerisme, dienstverlening en meer. Nederland biedt eveneens veel voor ondernemers uit Suriname, zoals handel, export, een poort naar Europa etc. Het is nu dus juist heel slim om elkaar makkelijk en veilig online te ontmoeten en te praten over de vele mogelijkheden tot samenwerken en versteviging van de zakelijke en historische banden.

Datum en deelname:

De Eerste Virtuele Handelsmissie vindt plaats op 19 november 2020. Men kan zich registreren vanaf 1 October 2020 op de website www.handelsmissie.sr Om deel te nemen zal men een virtuele ticket moeten aanschaffen op de website, waar men ook alle overige, relevante informatie m.b.t. toegangsprijzen kan vinden en men zich kan aanmelden voor onze nieuwsbrief.

error: Kopiëren mag niet!