Drie gemaskerde mannen overvallen en mishandelen man (61) in zijn woning aan Wayamboweg

Een 61-jarige man is vorige week donderdagavond rond negen uur in zijn woning aan de Wayamboweg in het district Saramacca overvallen door drie gemaskerde mannen. De drie hadden de achterdeur opengetrapt en mishandelden en knevelden de bewoner, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, woensdag 22 september. 

Terwijl een van de mannen in huis bleef met het slachtoffer gingen zijn kompanen naar buiten om onderdelen van een graafmachine van het merk JCB te demonteren.

Er werden twee zogenoemde ‘final drives’, een startersmotor, een accu en een hydraulische pomp van de graafmachine losgemaakt en meegenomen door de overvallers. Behalve de onderdelen van de graafmachine hebben ze ook een geldbedrag in Surinaamse dollars van het slachtoffer gestolen. 

Informatie met betrekking tot deze diefstal mag doorgespeeld worden aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 403645, 402736 of 402730.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: