17 nieuwe Covid-besmettingen

Het aantal nieuwe Covid-19 besmettingen bedraagt maandag volgens de Covid-19 website 17, van 98 uitgevoerde testen. 37 Personen zijn die dag genezen verklaard.  Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 4 en 22 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zondag nog 66. Maar, dat aantal van 22 werd later op de Covid-19 website bijgesteld naar 69. De laatste tijd publiceert de website helaas regelmatig fouten die later worden bijgesteld. Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is bedraagt nu 4.740 en 4.525 personen zijn genezen verklaard.

In quarantaine bevinden zich nog 74 negatief geteste personen (34 meer dan zondag), terwijl 49 positief geteste personen zich in isolatie bevinden en dat waren er zondag nog 96.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: