Roseline Daan nieuwe directeur Cultuur

Roseline Daan wordt de nieuwe directeur van het directoraat Cultuur. Zij neemt over van Elviera Sandie die ontheven is. Dit maakte Ronald Hooghart, voorzitter van de Centrale Landsdienarenorganisatie, CLO, woensdag bekend tijdens een persconferentie in het CLO-gebouw. Hooghart is blij met de benoeming van Daan die deze week start met haar werk. Zijn uitlatingen naar Sandie waren niet mals. Sandie en de werknemers van dit directoraat konden niet door een deur. De werknemers hebben ruim een jaar niet gewerkt, omdat er geen overeenstemming kon worden bereikt tussen Sandie en hen. Vooral de werkomstandigheden van deze groep ambtenaren speelde parten. Hooghart hoopt dat Daan in staat zal zijn om het directoraat naar behoren te leiden. Hij adviseert haar om vooral de weg naar communicatie op te zoeken, indien er zich conflicten voordoen. Hooghart zei verder dat hij goede gesprekken heeft gevoerd met president Chan Santokhi en zijn directeur, Adjai Moensi. Afgesproken is dat de werknemers van dit directoraat maandag starten met het werk. Daan zelf is hoofdbestuurslid van de NPS en heeft eerder als directeur gewerkt bij de Stichting Radio Omroep Suriname, SRS.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: