Bordo verstrekt 1.400 pakketten met interventie politie

De populaire Surinaamse entertainer Mony Hond Bordo, die officieel Joël Martinus heet, heeft schoolpakketten en sociale pakketten verstrekt. Op zijn sociale media schreef de artiest: ‘Het is al zover op 17 september worden schoolpakketten (500 stuks) enerzijds en anderzijds sociale pakketten bestaande uit basislevensmiddelen (500 stuks) verstrekt aan behoeftigen. Voor een vlot verloop verzoek ik u zich strikt te houden aan de instructies en de bekende Covid-19 regels.”

Bordo zei verder dat hij niet rijk is, “maar ik wil mede-Surinamers een helpende hand toesteken’. De planning was om het aantal pakketten binnen 1 dag te verstrekken, maar het gebeuren werd stopgezet door de politie. Er waren teveel mensen ter plekke voor ontvangst van een pakket dus er werden maatregelen getroffen.

‘Met inachtneming van de Covid-19 maatregelen hebben behoeftigen massaal hun pakketten in ontvangst genomen. In totaal zijn er op 17 en 18 september namelijk 1.400 pakketten verstrekt. Het wordt een maandelijks gebeuren. Komende maand zal ik een ander district aandoen, dat is nog geheim’, zegt Bordo in gesprek met Dagblad Suriname

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: