‘De weg is heel erg slecht’

Deze gevaarlijke kuil op de hoek van de Anton de Komstraat en de Fred Derbystraat zorgt voor behoorlijk ongerief bij zowel weggebruikers als buurtbewoners. Volgens een buurtbewoner hebben onbekenden het gat geprobeerd te dichten met gebroken stenen, echter zonder gewenste resultaat. Uiteindelijk werd een houten bordje voor het gat geplaatst, zodat autobestuurders het gevaar vanuit een afstand kunnen zien en op tijd kunnen uitwijken. (foto: Regilio Derby)

Ook deze kuil aan de Fred Derbystraat, ter hoogte van een slijterij, zorgt voor een groot gevaar. Autobestuurders moeten steeds afremmen bij het kruispunt, waardoor er een behoorlijke opstopping in het verkeer wordt veroorzaakt. (foto: Regilio Derby)

Deze smerige situatie aan de Afiabastraat zorgt voor een heel onhygiënische situatie. Volgens buurtbewoners stond er vroeger een stand in de buurt, maar nu wordt er vuil daar gedumpt en is er last van stank en ongedierte. Ook deze weg verkeert in een zeer slechte staat en is dringend aan aanpak toe. Een bromfietser vertelt dat hij met veel moeite met zijn  bromfiets over deze weg rijdt. “De weg is heel erg slecht. Bijna yu no mang rij. Ik weet niet hoe de autobestuurders dat doen”, stelt hij. (foto’s: Regilio Derby)

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: