Communicatie Dienst Suriname: ‘First Lady voor privé redenen in Nederland’

De Communicatie Dienst Suriname bericht dinsdagmiddag, dat First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry in Nederland is voor privé redenen, voor een periode van twee weken.

De First Lady zal tijdens haar verblijf in Nederland meteen gebruik maken van de gelegenheid om verschillende verrichtingen te plegen. Zij zal verscheidene bezoeken afleggen en werkbesprekingen voeren, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

Over twee weken wordt de First Lady terug verwacht in Suriname. 

Alvorens de Communicatie Dienst Suriname dit bericht naar buiten bracht, was de samenleving al over het bezoek van de echtgenote van president Chandrikapersad Santokhi geïnformeerd door enkele lokale media in Nederland. De berichtgeving leidde tot de nodige verwarring en vragen rond het vermeende privébezoek van de First Lady aan Nederland, vooral omdat zij ook ‘werkbesprekingen’ zal voeren tijdens haar verblijf in Nederland.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: