Soft launch Online shop & overdracht 800 vouchers

Een van de bekende winkels, $avers Paradise heeft gisteren een soft launch gehad van hun Online shop. Met inachtneming van de Covid 19 maatregelen werd het toch nog een feestelijke gebeurtenis. Na een welkomstwoord is de reden voor deze online shop naar voren gebracht. Dat is om de winkel makkelijker naar de mensen te brengen en zo ook hun inkopen te doen. In deze nieuwe normale tijd kan niet een ieder over straat, dus shoppen op je gemak by Savers’s Paradise met de online shop.

De voorzitter van BBGO, mevrouw Wouden heeft 800 vouchers ter waarde van SRD 500 in ontvangst mogen nemen. Ook zij mocht het woord voeren en hierbij zei ze: “het is geweldig om als voorzitter van een organisatie die opkomt voor de belangen van de gepensioneerden om hier te mogen staan. Het in ontvangst nemen van de 800 vouchers : die een waarde van SRD 400.000 vertegenwoordigd, houdt in dat 800 van onze leden in aanmerking gaan komen voor een geweldige korting. Dat is fantastisch gezien we in een moeilijke periode leven en de directeur/ eigenaar de heer Erik Sullivan van $avers Paradise bereid is geweest om dit gebaar te maken. Het is geweldig dat u aan de gepensioneerden denkt omdat zij eens ook jong waren zoals u. Als je oud wil worden dan mag je niet sterven. We moeten allemaal de jongeren ook voor de ouderen kunnen zorgen. De vouchers zullen met een corona geschenk gaan naar de leden”

Wat het corona geschenk inhoud houdt de voorzitter geheim want het wordt een verrassing voor de leden. De Soft launch Online shop en Overdracht van 800 vouchers heeft zodoende een sociale tint gekregen.

 (FOTO: Krishan Sewdien)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!