Himansh Kohli positief getest op coronavirus

Yaariyan-acteur Himansh Kohli is positief getest op het coronavirus. De familie van de acteur was zaterdag positief getest op COVID-19 en hij zorgde sindsdien voor hen.

Vrijdag ging Kohli naar sociale media en deelde hij dat zijn familie nu tekenen van herstel vertoont, maar hij heeft het virus opgelopen. Hij ligt momenteel in bed en wenst dat hij niet besmet was. De acteur schreef op Instagram: “Bij Gods genade en uw gebeden, begint mijn familie tekenen van herstel te vertonen en wordt in een goed tempo beter. Vaak denken we dat we de beste immuniteit hebben, en ons niets gebeuren kan.  En denken we dat we alle voorzorgsmaatregelen nemen op pro-niveau. Terwijl ik voor mijn ouders en zus zorgde, begon ik ook symptomen te vertonen en toen ik gisteren ging testen bleek ik positief. “

Kohli adviseerde mensen om het coronavirus niet lichtvaardig op te vatten en veilig te blijven. “Ik wil jullie niet bang maken, want het herstelpercentage is extreem hoog. Maar het enige dat ik iedereen wil vertellen, is dat iedereen op een andere manier op dit virus reageert. In feite hebben wij alle vier in de familie zichtbaar verschillende symptomen en effecten die werden veroorzaakt door het virus. Neem het dus niet licht op en doe alles wat in uw vermogen ligt om uzelf ertegen te beschermen. Ik bid dat het nooit iemand van jullie bereikt, maar wees alsjeblieft voorbereid, want het kan overal vandaan komen, en op elk moment ”, vertelde de 30-jarige acteur.

Verder ondertitelde de acteur zijn post: “Ik heb positief getest op # Covid19 en ik heb de komende 2 weken volledige bedrust. Wees alsjeblieft niet onvoorzichtig met preventie, je zult elke seconde wensen dat je niet besmet bent. Zorg alstublieft voor uzelf en uw gezin en vermijd alle valse stigma’s die aan de ziekte zijn verbonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: