Arjun Kapoor en Malaika Arora positief getest op Covid-19

Arjun Kapoor heeft via sociale media bekend dat hij positief is getest op het Coronavirus. De acteur was onlangs weer begonnen met de opnames van komende film met Rakul Preet Singh. Hij is momenteel in quarantaine onder deskundig advies van de doctoren en autoriteiten. Arjun Kapoor is asymptomatisch en heeft zijn sociale media gebruikt om zijn fans te informeren. Hij heeft ook aangegeven om zijn fans, waar en wanneer mogelijk op de hoogte te houden van zijn gezondheid.

Samen met Arjun Kapoor is zijn geliefde Malaika Arora ook positief getest op COVID-19. Haar zus Amrita Arora heeft het nieuws bevestigd. Er zijn tot nu toe geen verdere berichten over haar toestand en er wordt op meer nieuws gewacht.

Malaika Arora is jury van de realityshow, India’s Best Dancer. Hierbij zijn 7-8 leden van de show een paar dagen geleden positief getest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: