Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitaare krijgt release date

De Konkona Sen Sharma en Bhumi Pednekar starrer Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitaare komt uit op 18 september en wel op Netflix. Alankrita Shrivastava is de regisseur en producer is Balaji Telefilms.  De film zou in de bioscopen moeten uitkomen, maar vanwege de pandemie is gekozen voor een digitale release.

In Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitaare, Bhumi speelt Kajal aka Kitty,een typisch klein dorpsmeisje dat naar de stad komt in de verwachting dat al haar dromen op magische wijze uitkomen, maar het leven heeft helaas andere plannen. Over haar personage Kitty, zei de actrice in een verklaring: “Met een hoofd vol dromen en aspiraties en een zorgeloze houding begint Kitty aan een nieuwe reis met haar zus. Ze ontdekt zichzelf en evolueert als persoon, terwijl ze onderweg struikelt en struikelt, om eindelijk te begrijpen wat er echt nodig is om haar dromen waar te maken. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: