Vrouw (25) steekt ex-man met scherp voorwerp in hals

De 25-jarige S.L. is dinsdag 1 september door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname aangehouden, verdacht van onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. 

De jonge vrouw heeft haar ex-man in de halsstreek gestoken met een scherp voorwerp, zo bericht het Korps Politie Suriname vandaag, zaterdag 5 september.

De politie is al geruime tijd bezig om een slepende ruzie tussen de vrouw en haar ex-man te beslechten. Volgens verklaring van de man bezocht hij zijn ex-vrouw om informatie te vragen over hun twee kinderen. Maar, terwijl hij in zijn auto zat, heeft de vrouw hem met een scherp voorwerp in de hals gestoken. De man stelt, dat hij haar geen enkele aanleiding daartoe had gegeven. 

De vrouw daarentegen zegt, dat haar ex-man haar aanviel en dat zij zich verdedigde.

Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de intensive care van een ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbeterd, dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

De politie doet een beroep op ex-partners om in contact te treden met het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (BuFaZ) als zij kinderen samen hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen. BuFaZ is gevestigd op het terrein van het ministerie van Justitie en Politie. Via het telefoonnummer 427197 kan men in contact worden gebracht met dat bureau.

error: Kopiëren mag niet!