Moeder (40) gooit heet water over 6-jarige zoon

Een moeder (40) heeft zondag heet water over haar 6-jarig zoontje gegooid. Een oom kwam die dag met het jongetje op het politiebureau te Santodorp. De jongen vertoonde brandwonden op het lichaam. De oom verklaarde tegenover de politie, dat de moeder van de jongen heet water op hem gegooid had, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De politie zorgde ervoor dat de jongen zo snel mogelijk naar een ziekenhuis werd overgebracht. De verwondingen zijn van dien aard, dat de jongen in het ziekenhuis is opgenomen. 

De 40-jarige J.K. is de moeder van de jongen. Uit onderzoek blijkt, dat zok al twee jaar psychiatrische problemen heeft en begeleid wordt door deskundigen van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de vrouw in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van het korps.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: