Twee verdachten van diefstal met geweld en een verdachte heler aangehouden

De recherche van Regio West heeft donderdag 13 augustus de verdachten M.F en R.C. en in een later stadium S.K. aangehouden en in verzekering gesteld. M.F. en R.C. worden verdacht van diefstal met geweld en S.K. van heling, zo bericht het Korps Politie Suriname vandaag, dinsdag 1 september 2019.

Op woensdag 29 juli reed een vrouw op haar fiets over de Landingstraat in het district Nickerie. Bij het naderen van de kruising van de Gouverneurstraat en de Landingstraat werd zij beroofd door twee mannen op een bromfiets. De duorijder rukte haar gouden halsketting, met bijbehorende hanger, weg van haar hals, waarna de bromfietser weg reed.

Uit het voorlopig recherche onderzoek blijkt, dat M.F. en R.C. hoogst waarschijnlijk de beroving hebben gepleegd. S.K. is goudsmid van beroep en heeft de gestolen halsketting met hanger gekocht. Hij is dan ook als verdachte van heling in verzekering gesteld. 

Het onderzoek is nog gaande.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: