Cover ‘Khusiyan aur Gham’ gereed voor lancering

De Surinaamse artiesten Fariz Barsatie en Neelam Matadin zijn een samenwerking aangegaan voor hun nieuwe cover: ‘Khusiyan aur Gham. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent. De keuze van het lied ‘Khusiyan aur Gham’ is gedaan door de manager van muziekformatie Freestyle. De artiesten vonden het een leuk nummer, eentje die men lang niet heeft gehoord. De lancering hiervan staat op programma voor zaterdag. Muziekliefhebbers mogen volgens de twee zangers, iets vintage, simpel en toch nog classy verwachten. Het team heeft ook rekening gehouden met de huidige situatie rond Covid. Mede als gevolg hiervan zijn de vocalisten apart naar de studio geweest voor de opnames. De videoclip is buiten de stad opgenomen en men heeft hiervoor een natuurvriendelijke plek uitgekozen. Men heeft ook zoveel mogelijk gewerkt met scènes waarbij de artiesten niet samen in beeld komen. De productie is gedaan door Karan Mathoera en videoclip is gemaakt door SALLO. De artiesten hebben momenteel al hun aankondiging gedaan op social media en het bericht wordt flink gedeeld. Uiteraard zijn er ook al veel positieve reacties van fans en muziekliefhebbers.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: