Politie pakt twee verzenders cocaïne in postpakketten op

Rechercheurs van de Narcotica Brigade hebben in de eerste week van augustus de 47-jarige cocaïne verstrekker èn verzender O.D. en de 32-jarige cocaïne verzendster E.L. op hun woonadressen aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de twee verdachten in verzekering gesteld, zo bericht het Korps Politie Suriname pas maandag 31 augustus.

EL. bood twee keer in 2018 postpakketten ter verzending aan bij een postbedrijf. Bij controle vond de Douane in beide postpakketten cocaïne. De postpakketten met inhoud werden vervolgens, voor verder onderzoek, overgedragen aan de Narcotica Brigade. 

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de vrouw de postpakketten, met onder andere cocaïne, van O.D. had ontvangen om te posten.

D. werd sinds 2018 gezocht door de Narcotica Brigade, omdat hij ook persoonlijk postpakketten met cocaïne ter verzending naar het buitenland had aangeboden bij verzendbedrijven. In 2018, 2019 en dit jaar heeft de man zeker zes postpakketten met cocaïne ter verzending aangeboden. 

Hij wist op vernuftige wijze uit handen van de politie te blijven, maar aan elk touw komt een einde, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: