Shilpa Shetty Kundra over opnamen voor Ganesh Chaturthi special

Shilpa Shetty Kundra plaatste een video van de sets van haar speciale shoot voor Ganesh Chaturthi. In de video maakt ze zich klaar, terwijl bijna iedereen om haar heen PPE kits draagt.

Ze zei vrijdag dat ze zich “overweldigd” voelt om weer aan het werk te gaan na een onderbreking van vijf maanden.

De 45-jarige actrice zei dat ze opnamen doet voor een Ganesh Chaturthi-special te midden van een “nieuw normaal” dat vereist dat iedereen extra voorzorgsmaatregelen neemt bij het dragen van gezichtsmaskers en handschoenen.

“Weer aan het werk #NewNormal. De beste manier om vrede te sluiten met welke situatie dan ook, is door je geleidelijk aan te passen aan de veranderingen. Dus, na een onderbreking van vijf maanden, schoot ik voor iets speciaals, een act voor Ganesh Chaturthi als een nederige toewijding aan al onze frontlinie krijgers, ”schreef Shilpa op Instagram.

Ze zei:“Ik wilde op mijn eigen manier iets speciaals doen voor degenen die met niet aflatende ijver hebben gewerkt om de situatie te beteugelen en de normaliteit te herstellen. Dus alle nodige voorzorgsmaatregelen werden genomen en aan alle richtlijnen werd voldaan door het kleine team dat het mogelijk maakte, ”voegde de acteur eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: