Reliance Entertainment CEO over Sooryavanshi en 83 release

De Akshay Kumar starrer Sooryavanshi en Ranveer Singh’s 83, zouden eerder dit jaar in bioscopen moeten uitkomen maar de mogelijkheid bestaat dat ze uitkomen op OTT platforms.

Reliance Entertainment Group CEO Shibashish Sarkar deelde via Twitter dat men niet langer wil wachten met de release van de films.  Als de situatie als gevolg van de pandemie aanhoudt of verergert, zal worden gekeken naar andere mogelijkheden. Hij is er absoluut optimistisch over dat de films op Diwali en Kerst uit zullen zijn.

Sooryavanshi wordt geregisseerd door Rohit Shetty en heeft ook Katrina Kaif in de hoofdrol. Ajay Devgn en Ranveer Singh hebben er cameo’s in. 83, het verhaal van het Indiase cricket team dat de  Wereldbeker won in 1983, is geregisseerd door Kabir Khan.

Doordat de bioscopen gesloten zijn vanwege de pandemie, hebben vele films, waaronder Dil Bechara, Gunjan Saxena: The Kargil Girl en Khuda Hafiz, een première gehad op OTT platforms als onder andere ZEE5, Amazon Prime, Netflix en Disney+ Hotstar .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: