Fikse daling nieuwe Covid-19 patiënten, 38, en de 58e dode

Het aantal nieuw geregistreerde Covid-19 besmettingen bedraagt zondag 23 augustus 38 en dat is een fikse daling in vergelijking met de 109 van zaterdag, zo is te zien op de speciale Covid-19 website die dagelijks rond acht uur ‘s avonds wordt geactualiseerd. Een patiënt is overleden aan het virus en dat brengt het aantal doden in totaal op 58. 129 Personen zijn genezen verklaard.

Op Intensive Care Unit’s (ICU) liggen nog steeds 20 personen. 189 Personen liggen nu buiten de ICU’s in de diverse ziekenhuizen. Sinds half maart zijn 3.607 personen besmet geraakt met het virus en 2.2673 genezen verklaard.
Het aantal nieuwe besmettingen van zondag is wellicht het begin van een dalende trend. Maar, dan zal de samenleving de opgelegde maatregelen en de avondklok in acht moeten nemen, want alleen door dat te doen kan het virus worden ingedamd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: