Politie heeft verdachte op het oog van moord op Dominicaanse vrouw

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname hebben een verdachte in beeld gebracht in de zaak van de moord op de 31-jarige Dominicaanse Catheline Elizabeth de los Santos Mateo, zo bericht het korps zaterdag 22 augustus. Haar in verre staat van ontbinding verkerende lichaam werd onlangs aangetroffen in een huurhuis in de Irsillasttraat.


De verdachte is Norvill Barthelemy, die ook de naam van Clinton Fonkel gebruikt. Velen kennen hem echter ook als Rasta Kodjo of Claudio. 


De man wordt nu officieel opgespoord.
Informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachte mag doorgespeeld worden aan alle politiebureaus, het Command Center via het telefoonnummer 115 of via de afdeling Kapitale Delicten op telefoonnummer 403252.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: